DIY botanisch aquarellen.

Ik reviewde het DIY Pakket Botanisch Aquarellen

 

Hey! Ik ben Wassima en ik mocht kiezen uit één van de vele workshops op Spot, om uit te testen. 

Ik koos voor een DIY pakket, namelijk het ‘Botanisch aquarellen’ van Atelier Leut. 

Painted flower in purple with orange touches

 

Nu, dit kwam goed uit! Nog niet zo lang geleden zat ik in een creatief bui, om mij expressief te uiten. Ken je dat? Net alsof je ineens zin hebt om op te staan van je bureau, na een hele dag werken en te dansen op een feel good song. I wanna dance with somebody van Whitney Houston gevoel.

DIY PAKKET

De verpakking was zo schattig! Ik kon het niet laten om stiekem al te piepen tijdens de kantooruren, sssht. Een snelle inkijk in de doos liet me weten dat ik verschillende kleuren kreeg maar ook penselen speciaal voor aquarel, aquarel papier én een meng palet.

“Tijdens de kantooruren, sssht”

Diy pakket Aquarellen met de inhoud op een tafel

 

Als BBC een nieuwe Bob Ross zoekt, ik sta klaar! Althans dat gevoel kreeg ik. Naast de mini-unboxing ervaring kreeg ik ook de digitale cursus! Jolein (de workshop gever van Atelier Leut) gaf me stap voor stap de nodige begeleiding en in no time had ik pittoreske creaties. 

“Een nieuwe Bob Ross? Ik sta klaar!”

the verdict?

Even geen afleidingen, geen meldingen, maar gewoon Aquarellen.

De workshop begeleidster naast mij op het scherm, een kleurvol palette en handbewegingen die geen carpool tunnel syndroom aanmoedigen. Het feel good verlangen is even afgelast. Ik kijk er naar uit om nog eens gebruik te maken van het pakket tijdens kleine pauze momenten. Het DIY Pakket was voor mij een creatieve mini reset in kleermakerszit in mijn eigen huis.


“Een creatieve mini reset”

Afbeelding met de inhoud van het DIY Pakket Botanische aquarellen

Wil jij deze workshop ook volgen? Dat kan voor €34.95. Kijk hier voor alle informatie.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe workshops, initiatieven, DIY’s,.. schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

Deel deze post of sla ze op

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp